Trainer voor: Suzerain (1.1.61)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Suzerain: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Suzerain!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Suzerain! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Suzerain van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Leid als president Rayne Sordland naar de ondergang of herstel tijdens je eerste termijn in dit op tekst gebaseerde rollenspel. Speel terug om een ​​politiek drama te verkennen dat wordt aangestuurd door gesprekken met leden van je regering en andere belangrijke figuren. Probeer het opnieuw. Wees op je hoede of omarm het.Riprovacorruptie; Opnieuw proberen idealen te ontwijken of te verdedigen Opnieuw proberen Hoe gaat u handelen?Riprova

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Suzerain: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360