Trainer voor: Rustler (1.01.03)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Rustler: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Rustler! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van Rustler beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Rustler vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Word een middeleeuwse schurk in een waanzinnige open-wereld actiegame vol verwijzingen naar popcultuur.Probeer het opnieuw Voltooi gekke missies, dood helden, steel paarden, vecht tegen bewakers, beroof boeren, luister naar bardmuziek en meer! In een ouderwetse gameplaystijl !

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Rustler: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360