Trainer voor: Tribes of Midgard (1.10-754 (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Tribes of Midgard: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Tribes of Midgard en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Tribes of Midgard kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Een spel waarin spelers de dreigende invasie van de Giants tijdens Ragnarök moeten weerstaan. Speel alleen of samen in de wereld van Midgard om legendarische uitrusting te maken en je Vikingdorp tot het einde te verdedigen!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tribes of Midgard: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360