Trainer voor: WW2: Bunker Simulator (Original)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus, , , en nog veel meer.
WW2: Bunker Simulator: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor WW2: Bunker Simulator!

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van WW2: Bunker Simulator en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Tussen de elite Duitse troepen en het Normandische strand staat een bunker.Je bent gekozen om hem koste wat kost te verdedigen.Eet, slaap, kook, snuffel en schiet, maar blijf vooral alert, want de onverschrokken vijand zal niet aarzelen om je zwakheden uit te buiten.Welkom bij WW2: bunkersimulator!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van WW2: Bunker Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: geen dorst
NumPad5: geen honger
Vermenigvuldigen: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkte energie
NumPad4: Geen dorst
NumPad5: geen honger
# Munitie
NumPad6: onbeperkte munitie
NumPad7: geen navulling
NumPad8: Geen terugslag
# Beweging
NumPad9: Supersnelheid
# Diverse
Vermenigvuldigen: spelsnelheid
Cherri Andrea640360