Trainer voor: Scarlet Nexus (1.03)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, , , en nog veel meer.
Scarlet Nexus: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Scarlet Nexus. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Op de volgende truccen-pagina van Scarlet Nexus kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Scarlet Nexus speelt zich af in de zeer verre toekomst, waar een psionisch hormoon werd ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra zintuiglijke krachten krijgen en de wereld zoals we die kenden veranderde. Toen de mensheid dit nieuwe tijdperk binnenging, begonnen gestoorde mutanten, bekend als Anderen, uit de hemel af te dalen, hongerig naar menselijke hersenen. Onaantastbaar voor conventionele wapens, waren degenen met acute extra zintuiglijke vermogens, bekend als psionics, onze enige kans om de aanval van bovenaf te bestrijden en de mensheid te behouden. Sindsdien zijn psykers ontdekt vanwege hun talenten en gerekruteerd in de Other Suppression Force, de laatste verdedigingslinie van de mensheid. In Scarlet Nexus zullen spelers de rol aannemen van Yuito Sumeragi, gewapend met een talent in psychokinese, de futuristische stad New Himuka verkennen en de mysteries van een toekomstige Brain Punk ontdekken die gevangen zit tussen technologie en fysieke vaardigheden. Met deze psychokinetische krachten wordt de wereld een belangrijke bondgenoot. Til, beuk en gooi delen van de omgeving om aanvalscombo's te bouwen en vijanden te vernietigen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Scarlet Nexus: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad5: items voor onbeperkt gebruik
NumPad7: spelsnelheid
Voortgangsstatistieken van het geselecteerde personage: Totaal verdiende XP
Spelerstatistieken: maximale psychokinese

Traineropties

# Speler en team
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Onbeperkte psychokinese
# Vijanden
NumPad3: Superschade
NumPad4: Vijanden vallen niet aan
# Quickbar-items
NumPad5: items voor onbeperkt gebruik
# SAS-vaardigheden
NumPad6: snel herstel van SAS-vaardigheden
# Spel
NumPad7: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Credits
BP Hersenpunten Yuito
BP Hersenpunten Kasane
# Voortgangsstatistieken van het geselecteerde personage
Niveau
Totaal verdiende XP
Huidige XP
# Spelerstatistieken
Huidige HP
Max HP
Huidige psychokinese
Max Psychokinese
Cherri Andrea640360