Trainer voor: Harvest Moon: One World (09-14-2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Stop de tijd, , , en nog veel meer.
Harvest Moon: One World: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Harvest Moon: One World. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Voor Harvest Moon: One World hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanHarvest Moon: One World.

Beginnende boeren zullen een hele wereld verkennen vol nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl ze hun groeiende boerderij beheren.De nieuwe titel is ontwikkeld met een geheel nieuwe engine en graphics.Riprova RiprovaKun je je een wereld voorstellen zonder tomaten, aardbeien of zelfs kool? Probeer het opnieuw In het nieuwste hoofdstuk van de Harvest Moon-serie is dit de situatie waarin spelers zich bevinden.RiprovaAlleen een oud boek geeft aanwijzingen over wat het ooit was ... Aangemoedigd door een mysterieuze ontdekking, beginnen spelers aan een avontuur dat niet alleen hun geboorteplaats maar de hele wereld omvat! Van de prachtige stranden van Halo Halo tot de sneeuw- bedekte bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld te ontdekken.Riprova Opnieuw proberenRiprova

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Stop de tijd


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Harvest Moon: One World: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: Blokkeer tijd
NumPad2: spelsnelheid
Speler: Maximaal uithoudingsvermogen

Traineropties

# Wedstrijdklok
NumPad1: Tijdslot
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Geld
# Speler
Weerstand
Maximale weerstand
# Sprankelend
Kracht
# Geselecteerd inventarisitem
Bedrag
# Klok
Huidige tijd
Cherri Andrea640360