Trainer voor: Timberborn (20210915)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelle constructie, , , en nog veel meer.
Timberborn: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Timberborn en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Timberborn. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Timberborn steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Timberborn.

De mens behoort nu tot het verleden.Zullen uw post-apocalyptische bevers het beter kunnen doen?Een stedenbouwer met ingenieuze dieren, verticale architecturen, rivieromleiding en gevaarlijke droogtes.Bevat grote hoeveelheden hout.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelle constructie


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Timberborn: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: snelle constructie
NumPad3: sterf niet van ouderdom
NumPad5: spelsnelheid

Traineropties

# Constructie
NumPad1: Snelle constructie
NumPad2: eenvoudige constructie
# Bevers
NumPad3: sterf niet van ouderdom
NumPad4: niet nodig
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Editor-opties

# Technologie
Wetenschap
Cherri Andrea640360