Trainer voor: Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (Original)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Story of Seasons: Pioneers of Olive Town en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanStory of Seasons: Pioneers of Olive Town.

De langverwachte nieuwe toegang tot de originele leven / boerderij-simulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari, maakt zijn Nintendo Switch-debuut, waardoor spelers meer vrijheid dan ooit hebben om de wildernis vorm te geven en hun boerderij helemaal aan te passen. Een nieuwe cast van huwelijkskandidaten, een stad die groeit en bloeit samen met je boerderij, en een verzoeksysteem belicht nieuwe functies, allemaal met behoud van de kernelementen van de Story of Seasons-serie. Je landbouwgrond kan je leiden naar mysterieuze en fantastische landen zoals als tuinen waar de seizoenen nooit veranderen, een eiland in de lucht of zelfs het binnenste van een vulkaan!Riprova Opnieuw proberenRiprova

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360