Trainer voor: Gas Station Simulator (27/09/2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt geld Voltooi huidige activiteit Onbeperkt Graafmachinebrandstof Geen oververhitting van de graafmachine Verhoog de snelheid van de speler Verlaag de snelheid van de speler Stel de normale spelersnelheid in Verhoog de springhoogte Verlaag de springhoogte Stel de normale springhoogte in Verlaag de zwaartekracht Verhoog de zwaartekracht Stel de normale zwaartekracht in Verlaag de sprong Vijandelijke snelheid Verhoog de vijandelijke snelheidsblok Vijanden Stel Normale Vijandsnelheid in Opslaan Positie Reset Positie Spelsnelheid Vastzetten Speltijd Vastzetten Racetimer, , , en nog veel meer.
Gas Station Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Gas Station Simulator. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Gas Station Simulator. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Koop een verlaten tankstation en herstel het in zijn volle glorie.Vernieuw, update en breid de aangeboden diensten uit om aan de eisen van uw klanten te blijven voldoen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt geld Voltooi huidige activiteit Onbeperkt Graafmachinebrandstof Geen oververhitting van de graafmachine Verhoog de snelheid van de speler Verlaag de snelheid van de speler Stel de normale spelersnelheid in Verhoog de springhoogte Verlaag de springhoogte Stel de normale springhoogte in Verlaag de zwaartekracht Verhoog de zwaartekracht Stel de normale zwaartekracht in Verlaag de sprong Vijandelijke snelheid Verhoog de vijandelijke snelheidsblok Vijanden Stel Normale Vijandsnelheid in Opslaan Positie Reset Positie Spelsnelheid Vastzetten Speltijd Vastzetten Racetimer


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Gas Station Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad8: verhoog de spronghoogte
NumPad9: verlaag de spronghoogte
Vermenigvuldigen: Stelt de normale spronghoogte in
Toevoegen: Zwaartekracht verminderen
Separator: verhoogt de zwaartekracht
Aftrekken: normale zwaartekracht instellen
F5: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt geld
NumPad2: Voltooi de huidige activiteit
NumPad3: Onbeperkte brandstof voor graafmachines
NumPad4: geen oververhitting van de graafmachine
# Beweging
NumPad5: Verhoog de spelersnelheid
NumPad6: Verlaagt de snelheid van de speler
NumPad7: normale spelersnelheid instellen
NumPad8: verhoog de spronghoogte
NumPad9: verlaag de spronghoogte
Vermenigvuldigen: Stelt de normale spronghoogte in
Toevoegen: Zwaartekracht verminderen
Aftrekken: zwaartekracht vergroten
Decimaal: normale ernst instellen
# Vijand
Splitst: Verlaagt de snelheid van de vijand
F1: verhoogt de snelheid van de vijand
F2: vijanden bevriezen
F3: Stel de normale snelheid van de vijand in
# Teleportatie
F4: Locatie opslaan
F5: Locatie resetten
# Diverse
F6: spelsnelheid
F7: Speltijd bevriezen
F8: De racetimer bevriezen
Cherri Andrea640360