Trainer voor: Nebuchadnezzar (1.2.2s (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega Resources Spelsnelheid Bewerken: Bevolking Bewerken: Geld, , , en nog veel meer.
Nebuchadnezzar: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Nebuchadnezzar. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Nebuchadnezzar. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Nebuchadnezzar steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Nebuchadnezzar.

Nebuchadnezzar is een klassiek isometrisch stedenbouwspel dat spelers uitnodigt om de mysterieuze geschiedenis en cultuur van het oude Mesopotamië te ervaren.Op het platteland kunnen spelers heersen over invloedrijke historische steden vol prachtige monumenten.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega Resources Spelsnelheid Bewerken: Bevolking Bewerken: Geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Nebuchadnezzar: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: Megabronnen
NumPad2: spelsnelheid

Traineropties

# Missiebronnen
NumPad1: Mega-bronnen
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Editor-opties

# kolonisten
Bevolking
# Valuta
Geld

Opmerkingen

Megabronnen:
Activeer deze optie en de trainer geeft je het aantal bronnen voor de bronnen die bovenaan de gebruikersinterface worden vermeld. Je kunt de waarde wijzigen vanuit de trainer.
Cherri Andrea640360