Trainer voor: Aragami 2 (1.0.27606.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt HP Onbeperkte waardering Onzichtbare stille voeten Onbeperkt sprongen Onbeperkte luchtsprints Snel herstel van vaardigheden Onbeperkt gebruik van items Spelsnelheid Bewerken: XP Bewerken: Goud Bewerken: Onwetende vijanden Bewerken: Vijanden vermoord Bewerken: Spelers onbedekt Bewerken: Lichamen gevonden Bewerken: Bewusteloze burgers Bewerk speler Gebied Bewerken: Burgerwaarschuwingen Bewerken: Spelersgebied Bewerken: speeltijd, , , en nog veel meer.
Aragami 2: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Aragami 2. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Aragami 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Aragami 2. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Aragami 2 is een stealth-game van een derde persoon waarin je speelt als een huurmoordenaar met de macht om de schaduwen te beheersen.Sluit je aan bij de schaduwclan en vecht tegen binnenvallende legers om je mensen te beschermen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt HP Onbeperkte waardering Onzichtbare stille voeten Onbeperkt sprongen Onbeperkte luchtsprints Snel herstel van vaardigheden Onbeperkt gebruik van items Spelsnelheid Bewerken: XP Bewerken: Goud Bewerken: Onwetende vijanden Bewerken: Vijanden vermoord Bewerken: Spelers onbedekt Bewerken: Lichamen gevonden Bewerken: Bewusteloze burgers Bewerk speler Gebied Bewerken: Burgerwaarschuwingen Bewerken: Spelersgebied Bewerken: speeltijd


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Aragami 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad2: onbeperkt schatten
NumPad9: spelsnelheid
Missiestatistieken: onbewuste vijanden
Missiestatistieken: onwetende burgers
Missiestatistieken: gebiedswaarschuwingen
Missiestatistieken: Pogingen

Traineropties

# Ninja
NumPad1: onbeperkt aantal HP
NumPad2: Onbeperkte schatting
NumPad3: onzichtbaar
NumPad4: stille voeten
NumPad5: Onbeperkte sprongen
NumPad6: onbeperkt vliegen met de lucht
# Vaardigheden
NumPad7: snel herstel van vaardigheden
# Verbruiksgoederen en munitie
NumPad8: items voor onbeperkt gebruik
# Spel
NumPad9: spelsnelheid

Editor-opties

# Voortgang
XP
# Valuta
Goud
# Missiestatistieken
Onwetend vijandig
Vijanden gedood
Open spelers
Lichamen gevonden
Onwetende burgers
Burgers gedood
Gespotte spelers
Gebiedswaarschuwingen

Sterfgevallen van spelers
Tijd gespeeld
Cherri Andrea640360