Trainer voor: Eastward (1.0.5d)

Je zal veel Trucs toevoegen: Speelsnelheid Verandering: gaat omhoog, , , en nog veel meer.
Eastward: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Eastward en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van Eastward kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Welkom in Oostwaarts, bevolking ... in verval!Reis naar een samenleving die op instorten staat en ontdek fantastische steden, vreemde wezens en zelfs vreemdere mensen!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Speelsnelheid Verandering: gaat omhoog


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Eastward: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: spelsnelheid

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Zout
Cherri Andrea640360