Trainer voor: Tails of Iron (1.37768 09-22-2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheidOnbeperkt Bug Juice PotionEasy KillsSpeed ​​​​PlayBewerken: PijlenBewerken: BoutenBewerken: SpearsBewerken: KogelsBewerken: SpeeltijdBewerken: GoudBewerken: MetaalBewerken: Hout, , , en nog veel meer.
Tails of Iron: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Tails of Iron. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Tails of Iron, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Tails of Iron vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Tails of Iron is een episch RPG-avontuur met brute gevechten.Als de erfgenaam van de troon Redgi, waag je het koninkrijk te heroveren en een fascinerende en verraderlijke wereld te verkennen.Verzamel een groep dappere metgezellen en verdrijf de meedogenloze clan van kikkers!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheidOnbeperkt Bug Juice PotionEasy KillsSpeed ​​​​PlayBewerken: PijlenBewerken: BoutenBewerken: SpearsBewerken: KogelsBewerken: SpeeltijdBewerken: GoudBewerken: MetaalBewerken: Hout


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tails of Iron: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: spelsnelheid
Inventaris: speren
Gameplay: gespeelde tijd

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Drankje
NumPad2: Onbeperkt insectensapdrankje
# Vijanden
NumPad3: gemakkelijk doden
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# inventaris
Pijlen
Bouten
Lans
Kogels
# Spel
Tijd gespeeld
# Valuta
Goud
# Bronnen
Metaal
Hout
Cherri Andrea640360