Trainer voor: Kena: Bridge of Spirits (1.06)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid Rot-meter Onbeperkte pip Onbeperkte schildmeter Supersprongen Zwakke vijanden Ontgrendel alle vaardigheden Onbeperkte pijlen Onbeperkte bommen Spelsnelheid Bewerken: Karma Bewerken: Diamanten, , , en nog veel meer.
Kena: Bridge of Spirits: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Kena: Bridge of Spirits. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Kena: Bridge of Spirits, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Kena: Bridge of Spirits: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Kena: Bridge of Spirits

Een actie-avontuur met sterke verhalende elementen dat verkenning en snelle gevechten combineert.Als Kena zullen spelers een team van fascinerende geesten, Rot genaamd, vinden en vormen, terwijl ze hun vaardigheden verbeteren en nieuwe manieren bedenken om de omgeving te manipuleren.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid Rot-meter Onbeperkte pip Onbeperkte schildmeter Supersprongen Zwakke vijanden Ontgrendel alle vaardigheden Onbeperkte pijlen Onbeperkte bommen Spelsnelheid Bewerken: Karma Bewerken: Diamanten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kena: Bridge of Spirits: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: Supersprongen
NumPad9: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Onbeperkte Pip Rot-indicator
NumPad3: Onbeperkte schildindicator
NumPad4: Supersprongen
# Vijanden
NumPad5: Zwakke vijanden
# Vaardigheden
NumPad6: ontgrendel alle vaardigheden
# Kogels
NumPad7: Onbeperkte pijlen
NumPad8: onbeperkte bommen
# Spel
NumPad9: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Karma
Diamanten
Cherri Andrea640360