Trainer voor: Potion Craft: Alchemist Simulator (V 0.4.2 (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte items Geen mist op de kaart Drankje kan zonder schade door gebieden reizen Spelsnelheid Bewerken: Goud Bewerken: Talentpunten Bewerken: Ervaring Bewerken: Niveau Bewerken: Karma Bewerken: Populariteit, , , en nog veel meer.
Potion Craft: Alchemist Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Potion Craft: Alchemist Simulator en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Potion Craft: Alchemist Simulator: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Potion Craft: Alchemist Simulator

Potion Craft is een alchemiesimulator waarin je fysiek interactie hebt met gereedschappen en ingrediënten om drankjes te maken.U heeft de volledige controle over uw winkel: bedenk nieuwe recepten, trek klanten aan en experimenteer naar hartenlust.Maar onthoud: de stad rekent op je.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte items Geen mist op de kaart Drankje kan zonder schade door gebieden reizen Spelsnelheid Bewerken: Goud Bewerken: Talentpunten Bewerken: Ervaring Bewerken: Niveau Bewerken: Karma Bewerken: Populariteit


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Potion Craft: Alchemist Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: spelsnelheid
Spelersvoortgang: niveau
Spelersvoortgang: populariteit

Traineropties

# inventaris
NumPad1: Onbeperkt aantal items
# Kaart
NumPad2: geen mist op de kaart
NumPad3: Potion kan zonder schade door gebieden reizen
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Goud
# Spelersvoortgang
Talentpunten
Ervaring
Niveau
Karma
Populariteit
Cherri Andrea640360