Trainer voor: City State 2 (1.0.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte nationale schat Het enorme stadsbudget op SaveDays verhoogt de speelsnelheid niet, , , en nog veel meer.
City State 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van City State 2. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor City State 2 hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanCity State 2.

Bouw de steden van een nieuwe natie en realiseer je visie op de ideale samenleving.Citystate II is een moderne stadsbouwer met politiek maatwerk en realistische economie met een focus op macromanagement.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte nationale schat Het enorme stadsbudget op SaveDays verhoogt de speelsnelheid niet


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van City State 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: spelsnelheid

Traineropties

# Budget
NumPad1: Onbeperkte Nationale Schat
NumPad2: enorm stadsbudget in geval van besparingen
# Kalender
NumPad3: Dagen nemen niet toe
# Spelsnelheid
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360