Trainer voor: Hot Wheels Unleashed (09-30-2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte NitrousFreeze Race Timer Spelsnelheid Bewerken: Winkelcredits Bewerken: Basisstarttijd, , , en nog veel meer.
Hot Wheels Unleashed: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Hot Wheels Unleashed gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Voor Hot Wheels Unleashed hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanHot Wheels Unleashed.

Verzamel de beste voertuigen in het Hot Wheels™-universum, bouw spectaculaire circuits en neem deel aan adembenemende races.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte NitrousFreeze Race Timer Spelsnelheid Bewerken: Winkelcredits Bewerken: Basisstarttijd


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hot Wheels Unleashed: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: spelsnelheid
Timer: basis starttijd

Traineropties

# Raceauto
NumPad1: Onbeperkt Nitrous
# Timer
NumPad2: de racetimer bevriezen
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Tegoed kopen
# Timer
Basis starttijd
Cherri Andrea640360