Trainer voor: Beyond Contact (0.46.13)

Je zal veel Trucs toevoegen: Perfecte temperatuur Onbeperkte gezondheid Onbeperkte kracht Onbeperkte zuurstof Snel zoeken en scannen Ontgrendel alle recepten Snelheid van spelen, , , en nog veel meer.
Beyond Contact: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Beyond Contact en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Beyond Contact. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Een enorm uitdagende sci-fi survival game die zich afspeelt op een vijandige buitenaardse wereld die je wil vermoorden!Alleen of met vrienden, ga jij het redden?

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Perfecte temperatuur Onbeperkte gezondheid Onbeperkte kracht Onbeperkte zuurstof Snel zoeken en scannen Ontgrendel alle recepten Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Beyond Contact: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: onbeperkt vermogen
NumPad7: spelsnelheid

Traineropties

# Omgeving
NumPad1: perfecte temperatuur
# Speler
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkt vermogen
NumPad4: onbeperkte zuurstof
# Zoeken
NumPad5: snel zoeken en scannen
# Creatie
NumPad6: ontgrendel alle recepten
# Spel
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360