Trainer voor: Metallic Child (1.2.11)

Je zal veel Trucs toevoegen: God-modus God-modus Onbeperkt gezondheid Onbeperkt batterij 1 hit Dood Supersnelheid Vijanden bevriezen Onbeperkt schijven Onbeperkt chips Onbeperkt kernen Spelsnelheid, , , en nog veel meer.
Metallic Child: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Metallic Child.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Metallic Child van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Er breekt een grootschalige opstand uit in het ruimtevaartuig Life Stream.Met jouw hulp verzet Rona, een androïde die bekend staat als het Metallic Child, zich tegen een vloot enorme robots om het complot van haar eigen schepper, Dr. Irene, te stoppen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God-modus God-modus Onbeperkt gezondheid Onbeperkt batterij 1 hit Dood Supersnelheid Vijanden bevriezen Onbeperkt schijven Onbeperkt chips Onbeperkt kernen Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Metallic Child: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad2: God Mode Strider
Vermenigvuldigen: onbeperkt aantal kernen
Toevoegen: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: God Mode Strider
NumPad3: onbeperkte gezondheid
NumPad4: onbeperkte batterij
# Vijand
NumPad5: 1 Hit Kill
# Snelheid
NumPad6: Supersnelheid
NumPad7: vijanden bevriezen
# Bronnen
NumPad8: Onbeperkt aantal schijven
NumPad9: onbeperkt aantal chips
Vermenigvuldigen: onbeperkt aantal kernen
# Diverse
Toevoegen: spelsnelheid
Cherri Andrea640360