Trainer voor: Far Cry 6 (HF1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid Onbeperkt uithoudingsvermogen Onbeperkte zuurstof Onzichtbare onbeperkte munitie Handel Gebruik items Niet opnieuw laden Instant Supreme Retrieval Teleporteren naar waypoints Eenvoudig ontwerpen Onbeperkte voertuiggezondheid Schakel AI-gamesnelheid uit Bewerken: huidige XP, , , en nog veel meer.
Far Cry 6: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Far Cry 6! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Far Cry 6: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Far Cry 6

Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat bevroren is in de tijd. Probeer het opnieuw FAR CRY®6 duwt spelers de adrenaline-pompende wereld van een moderne revolutionaire guerrilla binnen. Zijn zoon, Diego, volgt in zijn bloedige voetsporen. Probeer opnieuw Word een guerrillastrijder en verbrand hun regime op de grond.Riprova Opnieuw proberenRiprova

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid Onbeperkt uithoudingsvermogen Onbeperkte zuurstof Onzichtbare onbeperkte munitie Handel Gebruik items Niet opnieuw laden Instant Supreme Retrieval Teleporteren naar waypoints Eenvoudig ontwerpen Onbeperkte voertuiggezondheid Schakel AI-gamesnelheid uit Bewerken: huidige XP


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Far Cry 6: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad2: onbeperkte weerstand
NumPad3: onbeperkte zuurstof
Scheidingsteken: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte weerstand
NumPad3: onbeperkte zuurstof
NumPad4: onzichtbaar
# Munitie en voorwerpen
NumPad5: onbeperkt gebruik van munitiewissels
Items # Wapens
NumPad6: niet herladen
NumPad7: onmiddellijk superieur herstel
# Locatie
NumPad8: teleporteert naar waypoint
# Werkbank
NumPad9: eenvoudig knutselen
# Voertuigen
Vermenigvuldigen: onbeperkte voertuiggezondheid
# Niet-speler entiteiten
Toevoegen: AI uitschakelen
# Spel
Aftrekken: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelersvoortgang
Huidige XP
Cherri Andrea640360