Trainer voor: Age of Darkness: Final Stand (0.1.0.125)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte middelen Onbeperkt voedsel Onbeperkt inwoners Onbeperkt HP geselecteerde eenheden Onbeperkt HP enkele geselecteerde eenheid Onbeperkt HP held Onbeperkt HP gebouwen Snelle eenheden maken en onderzoeken Snelle gebouwen Freeze time Geen death night aanval Spelsnelheid Verandering: Huidige tijdvoortgang, , , en nog veel meer.
Age of Darkness: Final Stand: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Age of Darkness: Final Stand. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Age of Darkness: Final Stand vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Age of Darkness: Final Stand is een duistere fantasy-survival-RTS waarin je het laatste bastion van de mensheid moet verlichten, bouwen en verdedigen tegen hordes nachtmerries.In de overblijfselen van een koninkrijk verteerd door een dodelijke mist, beslis jij.Verstop je je in het licht?Of neem je wereld terug.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte middelen Onbeperkt voedsel Onbeperkt inwoners Onbeperkt HP geselecteerde eenheden Onbeperkt HP enkele geselecteerde eenheid Onbeperkt HP held Onbeperkt HP gebouwen Snelle eenheden maken en onderzoeken Snelle gebouwen Freeze time Geen death night aanval Spelsnelheid Verandering: Huidige tijdvoortgang


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Age of Darkness: Final Stand: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad2: onbeperkt eten
NumPad6: HP Hero Unlimited
Scheidingsteken: spelsnelheid

Traineropties

# bronnen
NumPad1: onbeperkte bronnen
NumPad2: onbeperkt eten
NumPad3: onbeperkt aantal inwoners
# Gevechtseenheid
NumPad4: Onbeperkt aantal HP geselecteerde eenheden
NumPad5: HP Unlimited Single Selected Unit
NumPad6: HP Hero Unlimited
# Vecht tegen de gebouwen
NumPad7: onbeperkt HP gebouwen
# Constructie en upgrades
NumPad8: snel eenheden aanmaken en zoeken
NumPad9: snelle gebouwen
# Omgeving
Vermenigvuldigen: dagelijkse timer bevriezen
# Evenementen
Toevoeging: Geen Death Night Attacks
# Spel
Aftrekken: spelsnelheid
Cherri Andrea640360