Trainer voor: Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkt geld , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte exp en nog veel meer.
Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Op de volgende truccen-pagina van Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Gamninjustri: Een plek waar allerlei soorten ninja's samenkomen.Naarmate de strijd om de macht tussen de Daimyo van naties toenam, namen de spanningen toe tussen de twee grote naties, die elk een van de belangrijkste vechtsportscholen herbergden. De Compa-stijl die de ninjakunsten leerde op basis van de commandotechniek.De Honeypa-stijl die de ninjakunsten beheerste, geworteld in de techniek van actie.De twee kampen waren opgesloten in een meedogenloze competitie van vaardigheden om de hegemonie te bereiken, maar terwijl ze bleven vechten, viel een mysterieus leger van mechanische ninja's aan.Het leger van mechanische ninja's viel de kleinere landen in een oogwenk binnen en de leider van het Steeme-legioen, Yoh Gamer, deed een aankondiging aan de wereld: de Super NINJA-oorlog om te beslissen over de sterkste school ter wereld staat op het punt te beginnen!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkt geld
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte exp
  • 1 treffer doden
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkt geld
NumPad3: onbeperkte gezondheid
NumPad4: Onbeperkte EXP
# Vijand
NumPad5: 1 Hit Kill
# Diverse
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360