Trainer voor: Decision Red Daze (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Maximale vitaliteit van het personage , Megabronnen , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Decision Red Daze: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Decision Red Daze!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Decision Red Daze en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Besluit: Red Daze is een actie-RPG met een unieke mix van torenverdediging en overlevingsmechanica.Verken een apocalyptische woestenij, bouw een veilige haven en leid je team van specialisten door een hopeloze wereld op zoek naar een remedie voor de besmettelijke ziekte die mensen in monsters verandert.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Maximale vitaliteit van het personage
  • Megabronnen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Decision Red Daze: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Maximale vitaliteit van de karakters
# Bronnen
NumPad2: Mega-bronnen
# Spel
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360