Trainer voor: Infindustry (1.15.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Maximale voorraad artikelen , Snelheid van spelen, , en nog veel meer.
Infindustry: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Infindustry en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Infindustry: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Infindustry

Een ontspannende fabriek / fabrieksbouwer waar je een industrieel dorp bouwt, beheert, automatiseert en optimaliseert door verschillende middelen te gebruiken om items te maken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Maximale voorraad artikelen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Infindustry: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# items in voorraad
NumPad1: Maximale voorraad items
# Spel
NumPad2: spelsnelheid
Cherri Andrea640360