Trainer voor: Dead Grid (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte weerstand , Onbeperkte duur , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Dead Grid: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Dead Grid. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Dead Grid, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Dead Grid. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Dead Grid steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Dead Grid.

Dead Grid is een op kaarten gebaseerd strategiespel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld.Ontdek honderden upgradebare items.Stel een team van elite huurlingen samen om hordes zombies af te slachten met je arsenaal aan vernietiging.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte duur
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dead Grid: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte weerstand
NumPad3: onbeperkte duur
# Diverse
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360