Trainer voor: Valthirian Arc: Hero School Story 2 (0.2.0.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gemakkelijke gevechten , Snelheid van spelen , Bewerken: Goud , Bewerken: Arcstone en nog veel meer.
Valthirian Arc: Hero School Story 2: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Valthirian Arc: Hero School Story 2.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Valthirian Arc: Hero School Story 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Niet alle helden worden geboren, velen worden gesmeed door de beste Heldenschool - de jouwe.Voer het bevel over de faculteit, cultiveer een uniek en steeds groter wordend studentenrooster en verdien je plaats bij de meest prestigieuze scholen in de wereld van Valthiria.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gemakkelijke gevechten
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Goud
  • Bewerken: Arcstone


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Valthirian Arc: Hero School Story 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Vecht
NumPad1: eenvoudig gevecht
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Goud
Gebogen steen

Opmerkingen

Eenvoudig gevecht:
Activeer en je personages hebben een hoge gezondheid en vijanden een lage gezondheid.
Cherri Andrea640360