Trainer voor: Spirit Hunters: Infinite Horde (0.1.1157)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid Super schade , Snelheid van spelen , Bewerken: Goud , Bewerken: Runen en nog veel meer.
Spirit Hunters: Infinite Horde: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Spirit Hunters: Infinite Horde!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Spirit Hunters: Infinite Horde. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Spirit Hunters: Infinite Horde steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Spirit Hunters: Infinite Horde.

Jij bent de Spirit Hunters in deze rogue-lite actie.Dood enorme golven monsters en verzamel hun zielen voor steeds grotere kracht.Ontgrendel veel speelbare personages, vaardigheden, kaarten en meer via een diep progressiesysteem.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid Super schade
 • Snelheid van spelen
 • Bewerken: Goud
 • Bewerken: Runen
 • Bewerken: Kristallen
 • Bewerken: Schedelvlam
 • Bewerken: niveau
 • Bewerken: XP


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Spirit Hunters: Infinite Horde: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Vijanden
NumPad2: Superschade
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Goud
Runen
Kristallen
Schedel Vlam
# Spelersvoortgang
Niveau
XP
Cherri Andrea640360