Trainer voor: Out There: Oceans of Time (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelheid van spelen , Wijzigen: brandstof , Bewerken: zuurstof , Modificatie: romp en nog veel meer.
Out There: Oceans of Time: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Out There: Oceans of Time. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Out There: Oceans of Time! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Out There: Oceans of Time van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Out There: Oceans of Time is een ruimteverkenningsspel waarin je het bevel voert over een interstellaire verkenningsmissie in een enorm en dynamisch universum.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelheid van spelen
  • Wijzigen: brandstof
  • Bewerken: zuurstof
  • Modificatie: romp


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Out There: Oceans of Time: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Brandstof
Zuurstof
Romp
Cherri Andrea640360