Trainer voor: Exo One (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super acceleratie Super snelheid Super sprong , Lage zwaartekracht , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Exo One: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Exo One.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van Exo One beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Exo One vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Een vreemd signaal ... een buitenaards ruimteschip ... een zwaartekracht tartende interplanetaire reis door ruimte en tijd.Exo One is een exoplanetair verkenningsspel voor één speler waarin je een buitenaards vliegtuig bestuurt dat in staat is de zwaartekracht te manipuleren.Ontzag en stroom door raadselachtige en desolate buitenaardse landschappen met behulp van een op zwaartekracht gebaseerd bewegingssysteem. Transformeer tussen een bol en een zweefvliegtuig om momentum te behouden, gebruik de geologie onder je en de wolken erboven om kolossale snelheden en hoogtes te bouwen. Zie verbazingwekkende planeten high science fiction , zweef door kokende wolkenformaties, glij en rol van heuvels en bergen en drijf af naar buitenaardse horizonten.Sfeervolle en diffuse beelden vermengen zich met buitenaardse geluidseffecten en een hypnotiserende elektrische gitaarsoundtrack.Betreed de surrealistische en buitenaardse werelden van Exo One en volg het verhaal van de eerste missie van de mensheid buiten het zonnestelsel.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super acceleratie Super snelheid Super sprong
  • Lage zwaartekracht
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Exo One: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Superversnelling
NumPad2: Supersnelheid
NumPad3: Super Jump
NumPad4: lage zwaartekracht
# Diverse
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360