Trainer voor: Loot River (1.1.7.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkt Mana , Onbeperkt pantser , Onbeperkt aantal punten en nog veel meer.
Loot River: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Loot River. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben ook de trucs van Loot River beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Loot River vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Verken procedureel gegenereerde doolhoven in een actiekerker in rogue-stijl die gespannen realtime gevechten combineert met verschuivingen in ruimteblokken: schuif blokken van oude ruïnes, vecht tegen beestachtige gruwelen, plunder, verken, level-up, creëer strategieën, lanceer krachtige spreuken, sterf en word wakker weer op.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt Mana
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkt aantal punten
  • Onbeperkte munten
  • Onbeperkte edelstenen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Loot River: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Onbeperkt Mana
NumPad3: onbeperkt pantser
NumPad4: onbeperkte punten
NumPad5: onbeperkt munten
NumPad6: Onbeperkte edelstenen
# Diverse
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360