Trainer voor: Crossfire: Legion (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Megabronnen , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Crossfire: Legion: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Crossfire: Legion. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Crossfire: Legion: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Crossfire: Legion

Crossfire: Legion is een vernieuwd modern realtime strategiespel van de makers van Homeworld, Company of Heroes en Dawn of War, gebaseerd op het volgende universum van Crossfire, met snelle actie en volledig aanpasbare legers om je vijanden en vijanden te verslaan.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Megabronnen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Crossfire: Legion: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# eenheden
NumPad1: God-modus
# Bronnen
NumPad2: Mega-bronnen
# Spel
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360