Trainer voor: Little Witch in the Woods (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte weerstand , Onbeperkte valuta's , Onbeperkt aantal items , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Little Witch in the Woods: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Little Witch in the Woods. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van Little Witch in the Woods beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Little Witch in the Woods vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Om af te studeren van de heksenschool gaat de kleine heks Ellie werken als leerling in het huis van een heks. Toen Ellie bij het huis van de heks aankwam, zag ze alleen een armoedig huis met een dorp dat eruitzag alsof er vier tot vijf mensen woonden. Hier begint het verhaal van Ellie die goede cijfers probeert te halen voor haar heksenschooldiploma!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte valuta's
  • Onbeperkt aantal items
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Little Witch in the Woods: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte weerstand
NumPad2: onbeperkte valuta's
NumPad3: onbeperkte items
# Diverse
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360