Trainer voor: Make Your Kingdom (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Perfecte burgers zonder behoefte , Elk uur ijskoud op de middag , Snelheid van spelen , Bewerken: Goud en nog veel meer.
Make Your Kingdom: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Make Your Kingdom. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Make Your Kingdom: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Make Your Kingdom

Make Your Kingdom is een uniek stadsbouwspel.Speel als de oprichter van een nederzetting - help je koninkrijk op te bouwen, breng middelen aan, praat met andere kolonisten, motiveer ze en vecht tegen hordes orcs met je zwaard!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Perfecte burgers zonder behoefte
  • Elk uur ijskoud op de middag
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Goud
  • Bewerken: Sla de stroom over
  • Bewerken: zoeken


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Make Your Kingdom: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Burgers
NumPad1: Perfecte burgers hebben
. niet nodig # Omgeving
NumPad2: bevriest de tijd 's middags
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Goud
# Speler
Krachtsprong
Onderzoek
Cherri Andrea640360