Trainer voor: 20 Minutes Till Dawn (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte munitie , Super loopsnelheid en nog veel meer.
20 Minutes Till Dawn: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van 20 Minutes Till Dawn! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van 20 Minutes Till Dawn. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Schakel een steeds groter wordende horde Lovecraftiaanse monsters uit om de nacht te overleven.Kies uit verschillende upgrades om unieke en baanbrekende builds te maken.Ontgrendel een gevarieerde cast van personages en wapens met unieke krachten.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte munitie
  • Super loopsnelheid
  • Snel vuur
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van 20 Minutes Till Dawn: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: Onbeperkte munitie
NumPad4: Super loopsnelheid
NumPad5: snelvuur
# Diverse
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360