Trainer voor: Pro Cycling Manager 2022 (1.0.3.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Normale hartslag , Onbeperkte weerstand , Onbeperkte weerstand , Onbeperkte aanval en nog veel meer.
Pro Cycling Manager 2022: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Pro Cycling Manager 2022. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Pro Cycling Manager 2022: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Pro Cycling Manager 2022

Werving, budgettering, strategie - dit zijn allemaal beslissingen aan jou.Ontdek het nieuwe selectiesysteem voor jong talent, nieuwe opties om je ervaring aan te passen, een agressievere groep en nog veel meer.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Normale hartslag
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte aanval
  • Onbeperkt water
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Pro Cycling Manager 2022: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: normale hartslag
NumPad2: onbeperkte weerstand
NumPad3: Onbeperkte weerstand
NumPad4: Onbeperkte aanval
NumPad5: onbeperkt water
# Spel
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360