Trainer voor: Tour de France 2022 (1.00.16.747)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte energiemeter , Onbeperkte aanvalsteller , Onbeperkte weerstandsmeter , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Tour de France 2022: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Tour de France 2022. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Tour de France 2022 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Vecht om de gele trui in de officiële game Tour de France 2022. Probeer de nieuwe online modus met wekelijkse uitdagingen en klassementen.In de solo-modus kun je nu ongevallen (blessures, ziektes) beheren in de 92 beschikbare fasen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte energiemeter
  • Onbeperkte aanvalsteller
  • Onbeperkte weerstandsmeter
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Pro Team Fondsen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tour de France 2022: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

Cyclus van # spelers
NumPad1: onbeperkte energiemeter
NumPad2: onbeperkte aanvalsmeter
NumPad3: onbeperkte weerstandsmeter
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Pro Team Fondsen

Opmerkingen

Onbeperkte energiemeter:
Onbeperkt aantal aanvallen:
Onbeperkte weerstandsmeter:
Spelsnelheid:
Activeer voor effect.
Cherri Andrea640360