Trainer voor: Spacelines From The Far Out (1.0.2.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte brandstof , Onbeperkte duur van het schip , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Spacelines From The Far Out: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Spacelines From The Far Out.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Spacelines From The Far Out en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Beheer je eigen op de jaren 60 geïnspireerde buitenaardse luchtvaartmaatschappijen in dit chaotische, willekeurig gegenereerde lokale en online coöpspel voor 1 tot 4 spelers!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte brandstof
  • Onbeperkte duur van het schip
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Spacelines From The Far Out: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onbeperkte brandstof
NumPad2: Onbeperkte verzendduur
# Diverse
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360