Trainer voor: Clanfolk (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: x100 Plus Intrekking van artikelen , Onbeperkt geld , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Clanfolk: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Clanfolk. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Clanfolk vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Clanfolk is een overlevingsmanager van een middeleeuwse kolonie in de Schotse Hooglanden.Profiteer van de omgeving en bereid u voor op de strenge winter.Creëer een taverne, handel met andere clans, creëer nieuwe families en laat ze generaties lang gedijen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • x100 Plus Intrekking van artikelen
  • Onbeperkt geld
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Clanfolk: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: x100 extra om het artikel op te halen
NumPad2: onbeperkt geld
# Diversen
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360