Trainer voor: NecroSmith (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijke toren , Onoverwinnelijk leger , Bevries de tijd van de dag , Snelheid van spelen en nog veel meer.
NecroSmith: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van NecroSmith. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van NecroSmith: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van NecroSmith

Een necromancer-simulator.Verzamel de doden met behulp van verschillende lichaamsdelen terwijl je je toren upgradet, combineer de vaardigheden van verschillende fantastische rassen om je een weg te banen door de hordes vijanden en de uitverkorenen te overmeesteren.Eigenlijk zijn de doden schattig, um, dom.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijke toren
  • Onoverwinnelijk leger
  • Bevries de tijd van de dag
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: mineraal
  • Bewerken: Goud
  • Bewerken: Mana


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van NecroSmith: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Gebouw
NumPad1: Onoverwinnelijke Toren
# Leger
NumPad2: onoverwinnelijk leger
# Omgeving
NumPad3: tijd van de dag vergrendelen
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Mineraal
Goud
Mana

Opmerkingen

Onoverwinnelijk leger:
Uitschakelen als sommige vijanden lijken te zijn geraakt. Sommige vijandelijke entiteiten hebben een gezondheidsbalk en kunnen onoverwinnelijk zijn als je deze gebruikt.
mineraal:
Je moet een item verdienen, uploaden of bewerken om het in de editor te krijgen en ook eventuele wijzigingen in het spel te laten zien.
Cherri Andrea640360