Trainer voor: Swords and Sandals Immortals (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Swords and Sandals Immortals: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Swords and Sandals Immortals. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Swords and Sandals Immortals! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Swords and Sandals Immortals van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Gladiator!Pak je zwaard, rust je sandalen uit en neem het op tegen de multiplayer-wereld van Swords and Sandals!Brute turn-based gevechten waarin gladiatoren ledematen kunnen verliezen, gitaren kunnen hanteren en zo hard kunnen schreeuwen dat de hoofden van vijanden zullen vallen.Dit is het meeste plezier dat je ooit in de arena hebt gehad!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Swords and Sandals Immortals: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte essentie
NumPad3: onbeperkt goud
NumPad4: 1 Hit Kill
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid