Trainer voor: Freedom Finger (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Freedom Finger: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Freedom Finger. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Freedom Finger. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Freedom Finger steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Freedom Finger.

Freedom Finger is een op muziek gebaseerde side-scrolling shooter die je door 40 levels van waanzinnige $ #!% Bat-achtige actie schiet en stoot.Met Nolan North, John DiMaggio en Sam Riegel!Soundtrack van Aesop Rock, Red Fang, Com Truise, Power Trip, Ty Segall en nog veel meer!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Freedom Finger: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Supersnelheid
NumPad3: Onbeperkte score
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360