Trainer voor: Bear and Breakfast (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte munten , Onbeperkte waarden , Super loopsnelheid , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Bear and Breakfast: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Bear and Breakfast. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

We hebben ook de trucs van Bear and Breakfast beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Bear and Breakfast vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Bear and Breakfast is een ontspannen management-avonturenspel waarin je een bed and breakfast bouwt en beheert ... maar je bent een beer.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte munten
  • Onbeperkte waarden
  • Super loopsnelheid
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Bear and Breakfast: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt munten
NumPad2: Onbeperkt waardevolle spullen
NumPad3: Super loopsnelheid
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360