Trainer voor: Overlord: Escape From Nazarick (1.0.6)

Je zal veel Trucs toevoegen: Eindeloos leven , Onbeperkt MP , Onbeperkt springen , Geen schade aan de spikes en nog veel meer.
Overlord: Escape From Nazarick: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Overlord: Escape From Nazarick!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Overlord: Escape From Nazarick van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

2D actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de rijke wereld van de epische duistere fantasie, Overlord.Dit nieuwste deel van de serie bevat een origineel verhaal onder toezicht van Overlord-bedenker Kugane Maruyama.Vind de ontbrekende herinneringen van Clementine en ontsnap!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Eindeloos leven
  • Onbeperkt MP
  • Onbeperkt springen
  • Geen schade aan de spikes
  • Bevries de missietimer Super schade
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: echt geld
  • Wijzigen: maximaal geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Overlord: Escape From Nazarick: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt leven
NumPad2: Onbeperkt MP
NumPad3: Onbeperkte sprongen
NumPad4: Geen spike-schade
NumPad5: bevries de missietimer
# Vijanden
NumPad6: Superschade
# Spel
NumPad7: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Geld
Echt geld
Maximaal geld

Opmerkingen

Geen schade aan de tip:
Terwijl dit actief is, zal de speler niet gewond raken als hij op spikes landt, maar het voorkomt ook ELKE schade in het spel, inclusief het proberen om vijanden te doden, dus sluit af wanneer je vijanden aanvalt. Het beste te gebruiken wanneer er moeilijke platformgame-segmenten beschikbaar zijn.
Superschade:
Het werkt mogelijk niet bij alle vijanden.
Cherri Andrea640360