Trainer voor: Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste (1.13.6)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super rijden , Zwakke vijanden , Wijzigen: X-positie , Wijzigen: Y-positie en nog veel meer.
Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste.

Vestaria Saga II zet de avonturen van Zade voort en brengt de verhalen van hem en zijn metgezellen tot een spannend en bevredigend einde.Ze zullen oude en nieuwe bondgenoten ontmoeten terwijl ze meer mysteries ontdekken achter de gemene Margulites en hun plan om Vestaria in een nieuw tijdperk van duisternis te storten.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super rijden
  • Zwakke vijanden
  • Wijzigen: X-positie
  • Wijzigen: Y-positie
  • Bewerken: niveau
  • Bewerken: HP
  • Bewerken: XP
  • Wijziging: Ter referentie X
  • Wijziging: ter referentie Y


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvaniste: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Super Drive
NumPad2: zwakke vijanden

Editor-opties

# geselecteerde schijf
Positie X
Positie Y
Niveau
HP
XP
# Cursorpositie
Ter referentie X
Ter referentie Y
Cherri Andrea640360