Trainer voor: Hard West 2 (1.0.0.0.4021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Superbezit , Makkelijke doelen , Geen herladen van vaardigheden , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Hard West 2: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Hard West 2! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Op de volgende truccen-pagina van Hard West 2 kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Hard West 2 is een reis naar het donkere hart van het wilde westen van Amerika.Neem het bevel over een bovennatuurlijke groep en jaag op de mysterieuze Ghost Train.Wees je vijanden te slim af in dit turn-based tactiekspel waarin niets is wat het lijkt.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Superbezit
  • Makkelijke doelen
  • Geen herladen van vaardigheden
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Geld bezitten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hard West 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# mei
NumPad1: Super Posse
NumPad3: vaardigheden niet opnieuw geladen
# Eenheid
NumPad2: gemakkelijke doelen
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Geld bezitten

Opmerkingen

Super Posse:
Activeer en wanneer je op een klikbare eenheid klikt, hebben ALLE leden van je groep (indien niet al dood) volledige gezondheid, onbeperkte AP en maximaal geluk. Als je aanstaat, kun je in principe naar believen aanvallen.
Makkelijke doelen:
Hoewel dit actief is, hebben alle eenheden op het scherm waarop een aanval wordt gericht een lage gezondheid en kunnen ze in principe met één treffer worden gedood. Dit betekent ook JOUW eenheden, dus laat UIT staan ​​tenzij het jouw beurt is. Best te gebruiken met Super Posse geactiveerd.
Geld bezitten:
Klik in de reismodus op de kaart om de paarden of reisgroep te verplaatsen en de waarde wordt ingevuld. Voor snel en vies geld, doe het, bewerk het, dan OPSLAAN, dan LADEN en je hebt meer. De waarde verandert mogelijk pas als u in een winkel bent of meer geld verdient of uitgeeft zoals u gewend bent.
Cherri Andrea640360