Trainer voor: Field of Glory II (1.5.40)

Je zal veel Trucs toevoegen: Leger van superspelers , Zwak vijandelijk leger , Snelheid van spelen , Bewerken: AP en nog veel meer.
Field of Glory II: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Field of Glory II! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van Field of Glory II beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Field of Glory II vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Field of Glory II is een turn-based tactisch spel dat zich afspeelt tijdens de opkomst van Rome vanaf 280 voor Christus.tot 25 v.Chr

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Leger van superspelers
  • Zwak vijandelijk leger
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: AP
  • Bewerken: Kom op


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Field of Glory II: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# gevechten
NumPad1: leger van superspelers
NumPad2: zwak vijandelijk leger
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# geselecteerde schijf
AP
Kom op

Opmerkingen

Leger van superspelers:
Ik zal proberen je AP en sterkte hoog te houden. Sommige eenheden, zoals boogschutters, kunnen misschien steeds weer aanvallen.
Zwak vijandelijk leger:
Vijandelijke eenheden hebben geen AP en een lage gezondheid. Ze zijn gemakkelijk te verslaan en te demoraliseren.
AP geselecteerde schijf:
Sterkte van de geselecteerde eenheid:
Het werkt mogelijk niet met alle schijven.
Cherri Andrea640360