Trainer voor: Sir Whoopass: Immortal Death (1.0.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid Super schade Super verzameling items , Snelheid van spelen , Bewerken: Goud en nog veel meer.
Sir Whoopass: Immortal Death: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Sir Whoopass: Immortal Death. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van Sir Whoopass: Immortal Death beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Sir Whoopass: Immortal Death vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Maak kennis met Sir Whoopass, de held van de kleine indiestudio Atomic Elbow, die door een reeks hilarische en ongelooflijk verkeerde levenskeuzes uiteindelijk chaos en wanorde in een utopische wereld brengt.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid Super schade Super verzameling items
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Goud


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Sir Whoopass: Immortal Death: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
# Vijanden
NumPad3: Superschade
# elementen en fragmenten
NumPad4: Super verzameling objecten
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Goud

Opmerkingen

Goud:
Voer je inventaris in om de waarde te zien. Mogelijk moet je meer verzamelen om het in het spel te zien veranderen.
Cherri Andrea640360