Trainer voor: Block Story (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Super loopsnelheid Super sprong , Onbeperkt Mana , Onbeperkt aantal diamanten en nog veel meer.
Block Story: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Block Story.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Block Story! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Block Story van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Er gaat niets boven een enorme open spelwereld waar je vrijwel geen grenzen hebt en het landschap waarin je speelt kunt veranderen, tenzij je natuurlijk draken toevoegt ...

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Super loopsnelheid Super sprong
  • Onbeperkt Mana
  • Onbeperkt aantal diamanten
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Block Story: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: Super loopsnelheid
NumPad3: Super Jump
NumPad4: Onbeperkt Mana
NumPad5: Onbeperkt aantal diamanten
# Diversen
NumPad6: spelsnelheid