Trainer voor: Queen's Wish 2: The Tormentor (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt gezondheidsfeest , Onbeperkte energie Onbeperkt goud , Onbeperkte AP , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Queen's Wish 2: The Tormentor: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Queen's Wish 2: The Tormentor. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Queen's Wish 2: The Tormentor, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Queen's Wish 2: The Tormentor: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Queen's Wish 2: The Tormentor

Je bent in een barbaars land.Ze proberen je te vermoorden.De koningin vraagt ​​je om ze te temmen.Dus wat nu?Ontsnap in een spannend open verhaal en sluwe tactische gevechten.Episch en onafhankelijk fantasie-avontuur.Verken vrijelijk een enorme wereld, vecht voor roem en macht en vorm de wereld zoals jij dat wilt.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt gezondheidsfeest
  • Onbeperkte energie Onbeperkt goud
  • Onbeperkte AP
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Queen's Wish 2: The Tormentor: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheidsdag
NumPad2: onbeperkte energie
NumPad3: onbeperkt goud
NumPad4: Onbeperkt AP
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360