Trainer voor: Just King (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid Onbeperkt goud , 1 treffer doden , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Just King: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Just King. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Just King, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Just King van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Just King is een actie-auto-battler met roguelike-elementen.Verzamel je gezelschap om je in verschillende landen te wagen en vecht tegen verschrikkelijke koningen en hun dodelijke legers.Gebruik je buit om krachtige helden in te huren en te upgraden... of de bard.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid Onbeperkt goud
  • 1 treffer doden
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Just King: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt goud
NumPad3: 1 Hit Kill
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360